Recent Images


Fumul De Culoare Neagra Emis De Esapament

Buna ziua de curand am constatat ceva interesat la masina pe care am achizitionat o un peugeot 308 benzina 16120 cp productie 2007 2008 si anume ca dupa ce se incalzeste mototrul lasata la relanti timp de 1 3 minute la plecarea de pe loc sau accelerare pe esapament se elimina un fum albastrui dupa care dispare pana la urmatorul relanti. înfundarea parţială a tobei de eşapament nu va afecta culoarea.

fumul de culoare neagra emis de esapament informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele fumul de culoare neagra emis de esapament folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Fumigene De Weekend Agenţia Amos News Fumigene De Weekend Agenţia Amos News

Curs de legislaţie pdf indicatoare şi marcaje codul rutier.

Fumul de culoare neagra emis de esapament. Un consum exagerat de ulei. B un consum exagerat de combustibil. Un consum exagerat de combustibil.

Prin urmare atunci când autovehiculul emite prin eșapament fum de. Home question ce indica fumul de culoare neagra emis de esapament. Defectarea supapelor de evacuare.

A defectarea supapelor de evacuare. Mediu de învăţare chestionare auto variante corecte instructori auto întrebări frecvente. Ce indica fumul de culoare neagra emis de esapament.

C un consum exagerat de ulei. A defectarea supapelor de evacuare. Astazi discutam cu specialistii de la tractari auto bucuresti despre ce culori poate avea fumul de esapament si ce semnifica sau ce probleme semnaleaza fiecare culoare in parte.

In schimb veti simti ca masina nu mai trage ca inainte. Problema nu este foarte serioasa dar trebuie sa mergi la un mecanic si sa o rezolvi. De obicei apare fum alb pe teava de esapament atunci cand apa sau antigelul patrund in cilindri si motorul incearca sa le arda alaturi de combustibil.

Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică. Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. Culoarea fumului de esapament pe care masina il emite are o importanta destul de mare in diagnosticarea unor probleme ale autoturismului dumneavoastra.

A un consum exagerat de ulei. Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică. Curs de legislaţie pdf indicatoare şi marcaje codul rutier.

Inainte de a incepe rezolvarea unui chestionar porneste acest sistem pentru a vedea imediat ce ai dat raspunsul varianta corecta si explicatia aferenta. Daca fumul de culoare alba nu dispare dupa ce ai plecat de pe loc poate fi o scurgere a lichidului de racire. Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică.

Mediu de învăţare chestionare auto variante corecte instructori auto întrebări frecvente. Atunci cand autovehiculul emite prin esapament fum de culoare albastra indica un consum exagerat de ulei pentru lubrifiere in acest caz vi se recomanda sa va adresati unui specialist. Bfaptul ca toba este infundata nu va schimba culoarea fumului emis de esapament.

Afumul de culoare albastra emis de esapament indica un consum exagerat de ulei. Intrebari asemanatoare din categoria mecanica auto. Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică.

Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. At 856 pm in. Atunci cand autovehiculul emite prin esapament fum de culoare neagra indica un consum exagerat de combustibil in acest caz vi se recomanda sa va adresati unui specialist.

Chestionare Drpciv Auto Categoria B An 2016 Chestionare Drpciv Auto Categoria B An 2016

Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea

Chestionare Auto Drpciv 2017 Explicate Audio Video 143099dp1j4j Chestionare Auto Drpciv 2017 Explicate Audio Video 143099dp1j4j

Https Core Ac Uk Download Pdf 84610025 Pdf Https Core Ac Uk Download Pdf 84610025 Pdf

Scoalarutiera Ro Chestionare Auto Explicate פוסטים פייסבוק Scoalarutiera Ro Chestionare Auto Explicate פוסטים פייסבוק

Chestionare Mecanica Cat B 1 Ce Determina Incalzirea Chestionare Mecanica Cat B 1 Ce Determina Incalzirea

Calameo Chestionare Soferi Rezolvate Calameo Chestionare Soferi Rezolvate

Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea

Regulator De Presiune Defect Afla Cauze Solutii Dez Ro Regulator De Presiune Defect Afla Cauze Solutii Dez Ro

Calameo Revista Feed Back Nr 3 4 2019 Calameo Revista Feed Back Nr 3 4 2019

Diagnosticarea După Fumul De Esapament Autoexpert Diagnosticarea După Fumul De Esapament Autoexpert

Ventilare By Marcel Curiman Issuu Ventilare By Marcel Curiman Issuu

Http Www Anpm Ro Documents 24337 36431031 Ra Depozit Sighisoara Vf Pdf 70d3f8c7 4efc 480f 9d0c 28c6dd89c92e Http Www Anpm Ro Documents 24337 36431031 Ra Depozit Sighisoara Vf Pdf 70d3f8c7 4efc 480f 9d0c 28c6dd89c92e

Chestionare Drpciv Auto Categoria B An 2016 Chestionare Drpciv Auto Categoria B An 2016

Universitatea Tehnică A Moldovei Facultatea Inginerie Si Universitatea Tehnică A Moldovei Facultatea Inginerie Si

Administrare Stiri All Items Administrare Stiri All Items

Pdf Dan Brown Conspiratia Dan Daniela Academia Edu Pdf Dan Brown Conspiratia Dan Daniela Academia Edu

Intrebari Mecanica Permis Auto Cat B Intrebari Mecanica Permis Auto Cat B

Https Usamv Ro Images Stiri Pro Invent 2018 Catalog General Isbn 978 606 737 287 8 Pdf Https Usamv Ro Images Stiri Pro Invent 2018 Catalog General Isbn 978 606 737 287 8 Pdf

Pdf Dctionar Maritim Eng Ro Calin Tavi Academia Edu Pdf Dctionar Maritim Eng Ro Calin Tavi Academia Edu

Scoala De Soferi Teste Bune Drpciv Pdf Document Scoala De Soferi Teste Bune Drpciv Pdf Document