Recent Images


Fumul De Culoare Neagră Emis De Eşapament Indică

B b1 tr grad dificultate. Un consum exagerat de ulei.

fumul de culoare neagră emis de eşapament indică informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele fumul de culoare neagră emis de eşapament indică folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Ce Probleme Ar Putea Avea O Masină In Funcţie De Culoarea Fumului Ce Probleme Ar Putea Avea O Masină In Funcţie De Culoarea Fumului

Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică.

Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. înfundarea parţială a tobei de eşapament. Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică.

Atunci când amestecul carburant este prea sărac adică are mai mult aer decât este necesar motorul se supraîncâlzește. O parte a acestui carburant nu poate fi arsă și determină evacuarea unui fum de culoare neagră. Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică.

Folosirea unor benzine colorate. Un consum exagerat de combustibil. Atunci când autovehiculul emite prin eșapament fum de culoare albastră indică un consum exagerat de ulei pentru lubrifiere în acest caz vi se recomandă să vă adresați unui specialist.

Prin urmare atunci când autovehiculul emite prin eșapament fum de culoare neagră indică un consum exagerat de combustibil în acest caz vi se. Problema nu este foarte serioasa dar trebuie sa mergi la un mecanic si sa o rezolvi. Daca fumul de culoare alba nu dispare dupa ce ai plecat de pe loc poate fi o scurgere a lichidului de racire.

A defectarea supapelor de evacuare. Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică. Defectarea supapelor de evacuare.

Varianta corecta de raspuns este. Bfaptul ca toba este infundata nu va schimba culoarea fumului emis de esapament. B b1 tr grad dificultate.

C un consum exagerat de ulei. Avezi explicatia de la varianta b. A defectarea supapelor de evacuare.

Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. A defectarea supapelor de evacuare. B un consum exagerat de combustibil.

Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. In schimb veti simti ca masina nu mai trage ca inainte. Intrebarea 625 intrebarea 627.

De obicei apare fum alb pe teava de esapament atunci cand apa sau antigelul patrund in cilindri si motorul incearca sa le arda alaturi de combustibil. înfundarea parţială a tobei de eşapament nu va afecta culoarea fumului emis prin. întrebare categoria capitolul noțiuni de mecanică categoria b fumul de culoare neagră emis de eşapament indică.

Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică. Un consum exagerat de ulei. O parte a acestui carburant nu poate fi arsă și determină evacuarea unui fum de culoare neagră.

Dacă amestecul carburant este prea bogat adică are mai mult carburant decât trebuie o parte a acestui carburant nu poate fi arsă și determină evacuarea unui fum de culoare neagră. Fumul de culoare neagră emis de eşapament indică. Afumul de culoare albastra emis de esapament indica un consum exagerat de ulei.

Fumul de culoare albastră emis de eşapament indică.

Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr

Ventilare By Marcel Curiman Issuu Ventilare By Marcel Curiman Issuu

Cod Modu 02 12 2009 Cod Modu 02 12 2009

Nomen Artis 38 By Paun Mihai Issuu Nomen Artis 38 By Paun Mihai Issuu

Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr

Notiuni De Mecanica By Viorel Bleotu Issuu Notiuni De Mecanica By Viorel Bleotu Issuu

Pdf Dan Brown Conspiratia Dan Daniela Academia Edu Pdf Dan Brown Conspiratia Dan Daniela Academia Edu

Anne Rice Cronicile Vrajitoarelor 3 Taltos 1q7j8vymooqv Anne Rice Cronicile Vrajitoarelor 3 Taltos 1q7j8vymooqv

Https Hondanord Ro Wp Content Uploads 2018 04 Honda Crv 2015 1 Pdf Https Hondanord Ro Wp Content Uploads 2018 04 Honda Crv 2015 1 Pdf

Intrebări Drpciv Si Răspunsuri Drpciv Categoria B E Drpciv Intrebări Drpciv Si Răspunsuri Drpciv Categoria B E Drpciv

Chestionare Drpciv In Care Dintre Situaţii Consumul De Carburant Chestionare Drpciv In Care Dintre Situaţii Consumul De Carburant

Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea

Mecanica Mecanica

Revista Unirea Viena Austria Nr 8 9 2018 By Adriana Weimer Revista Unirea Viena Austria Nr 8 9 2018 By Adriana Weimer

Http Www Anpm Ro Documents 25229 39369790 Ra Altur Rev Sept 2018 Pdf A2f7080d F830 415a B805 E5405e6add42 Http Www Anpm Ro Documents 25229 39369790 Ra Altur Rev Sept 2018 Pdf A2f7080d F830 415a B805 E5405e6add42

Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea Care Din Defectiunile Prezentate Mai Jos Determina Functionarea

Scoala De Soferi Teste Bune Drpciv Pdf Document Scoala De Soferi Teste Bune Drpciv Pdf Document

Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr Intrebări Chestionare Auto Drpciv Categoria B B1 Tr

Chestionare Mecanica Cat B 1 Ce Determina Incalzirea Chestionare Mecanica Cat B 1 Ce Determina Incalzirea

2 2

68310942 Intrebari Si Rasp Drpciv 68310942 Intrebari Si Rasp Drpciv